Thursday, April 21, 2011

apasal minah ni senyum kt aku???

salam...

sbnrnyer aku dh nekad nk hapdet blog atleast 5 n3 1ari.tp dsbbkn keje aku yg kdg2 kne msuk kul 2pgi,tu yg trbantut tuh.keje ape??klu aku ckp aku keje sambung ekor beruang compom korang tk caye nyer kan?tp yg betol nyer keje aku mmg ader kne mengena ngn dinasor.sumpah,aku brkata benar...ok,back to the topic.ecehh..spekang london la plakk.nyammpahh..........



ari mggu lps aku g stesen minyak ni,nk isi minyak la.tkkn nk gunting rambut kot.smpai jer aku kt pam tu,kebetulan ade la sorang awekz yg tgh isi minyak keta civic FD yg dh dkonbetkn jd type R.dia asik senyum2 jer kt aku,bole tahan la dier,seseksi keta nyer..baju body shape.batal pose 6 aku.yg aku pelik,apsl minah ni senyum?gua bwk ducati cub jerr,dier ngn keta ratusan riban.



pas aku kuar dr kedai stesen tu aku tgk,keta minah tu dh grak.cess,melepas gua nk ayat minah civic type R.skali aku tgk kt dlm,aku nmpak minah td tgh laypak2 ngn dak2 cashier.uper2 nyer dia mgg keje kt situ.baru aku prasan kt baju dier area lengan yg ketat tu ader tulisan jenama stesen minyak,kecik jer tulisan tuh.maybe bhgian entertain customer yg pakai civic jerr kot.tu la psl dier tk entertain aku,maklumla,aku pakai ducati cub jerr...kira ok la,dier senyum gak kt guaa...


ok la,gua nk berangkat ke kg halaman gua ptg ni,abg gua nk kawen lagi..so adioss....

ni gambaq hiasan jer,tp cuba tgk tulisan jenama tu,kecik jer kan??

7 comments:

Black_roses92 said...

ya, itam tu menawan.. hehe

aish..pmpn tu sje test market je kot. tu yg dia senyum je.. tgk ad yg pndg ke x.. haha

rATu kEBaYA said...

hehehe.. abg nak kahwin lagi. ke abg yang lain pulak.. herm.. bermaksud 2 tu

SnowladieS said...

fuyo! popuan seksi senyum lebih2 tu mknenye nak ngorat ha ha -.-"

Lady SharpShouter said...

pompuan tuh senyum kat org blkg ko laaa

Hunny said...

Mulut pompuan tu cramp...

white rose said...

salam beb...
lama dah kau tak hapdet ni...

kisah2 mcm ni xlarat aku nak layan...
semua tahap perasan je...
hahaha...

ko sehat ke?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)