Thursday, October 7, 2010

aiskrim

tghari td aku kt selayang ats urusan kje,pastu aku trasa cm nk g rawang la plak.bkn...sbb kje la gak.aku cm kagum la plak ble smpe kt rawang tuh.giler khinzir....udah laen dh jln kt sini,dlu 2 lorong jer,skang dh jd 4 lorong.

yg aku trkejut tu sbb ade tesco woo...bkn ape,pak guard tesco sblh umah aku ni tk bgtau pun ade tesco kt rawang.tk agk2 la dier tuh!yela,aku pun dh 6thn tk lalu jln ni.main h/way jer.lantak la,tol compeny bayar...

aku bkn cite psl tesco,aku tau,kt umah korang pun ade.tp aku nk citer psl templer park tu.ala,tpt mandi manda tu...templer tu dh tk brjaga dh.aku tringat la dlu awekz2 yg penah aku bwk g sne.utk pengetahuan korang awekz2 tu sumer slamat.tkde yg lemas pun.yg paling penting aku mmg tkde buat ape2 kt awekz2 tu kt sne dlu....betol wei!aku tau,korang mesti caya aku nyerr....

P/S:klu la ade awekz2 aku yg terbaca blog ni,aku nk mintak maapler cz aku tk blanja korang aiskrim conetto yg ane tu jual.utk kebaikkan korang gak kan?nnt demam,pastu muntah2 lak,tu yg aku tknk.hahahah....

7 comments:

white rose said...

hahaha...
ayat ko ni lucah beb...

kepala ko sakit ke???

agak2 laaa pun weiii...

geli aku dengarnya...

hahahaha...

ana said...

aiskrim conetto????? nak aiskrim mesia!! hahahaha

Lady SharpShouter said...

haha, tang ko wat pngakuan psl awk2 tuh macam tak sahih je. buleh caya idak nih. huahuahua

sahromnasrudin said...

salam ziarah..selamat datang ke dunia blogging..
p/s: tq sudi singgah di blog sy :-)

elmo blurb said...

aku nak caya ke tak ? emph.

Nia said...

kalau ko beli ais krim tu, awek2 tu muntah2? uik..uik..ni story ape nih? haha

tukang karut said...

aku dh agk,korang mesti caya aku nyer...aku dak baik tau!>;)