Sunday, October 31, 2010

kisah benar nyer...

sape suker mandi kt pool,sungai or laut?angkat kening.hah!aku tau,mesti korang suker kan?yela ,dpt bersantai2 ngn family,pastu bwk lak benda mkn.syokk woo....

ni jadual klu korang sumer g mandi manda...

  • 8am: kuaq dri umah ngn syoknyer cz nk p mandi..
  • 10am: smpe tpt brkelah yg korang g tula.klu jauh korang adjust la sndri mse tu...
  • 10.15am: dh jmpa tpt yg nk bentang tikaq,bwk turun benda mkn yg korang bwk dr umah...
  • 11am: ushar tpt2 yg paling baik nk terjun tiruk..
  • 11.01am: dh ader dlm air,kebush2,bunyi air....nyaman...
  • 12.40am:ape lg,naik atas jap la,isi perut yg dh lapaq.almaklumla dr pgi tk mentekedarah ape...
  • 01.30pm:solat zohur laaa...
  • 02.00pm:trjun balik laa...
  • 03.00pm:alamak!!!nak terkencing!!!!

jgn citer la korang naik atas balik,pastu nk g cari tandas awam,bayar 20sen sbb nak kencing.otak korang ngn ligatnyer brpikir kan?cam susah jer nk g cari tandas,so baik melepas dlm air tu.saper pun taktau kan?pas jer settle hajat,baiknyer korang kocak2kn air tu ngn kaki.konon nyer cm berenang la...BENAR TAK CITER NI?

utk mengelakkn korang buat benda2 yg boleh mencemarkn sumber air,aku akn cipta 1kimia yg akn bertindakbalas ngn air kencing.so biler jer korang melepas,air keliling korang akn brtukar kaler jd waner pink!!!mana mau lari haaa...........

10 comments:

Hunny said...

Mengarut!!

Lady SharpShouter said...

ceh.ko citer nih mst ko yg slalu buat kan?hahaha

SnowladieS said...

ade eh kimia tuh?
nak? hahah :p

white rose said...

agak2nye kalo aku tukarkan otak ko jadi kaler ape ek?

wane hijau lumut...

ha, SESUAI!!!

Yasminhamid said...

cipta la cepat...

ika said...

gilo . hehe .

Nia said...

weh, nanti ko test kat diri ko sendiri dulu kan. hehe..

pingu_kecik said...

haha..
air laut masin..
urine pon masin gak..
nnti lame2 sebati laa air tuu..
huahuahua..

tp, aku tak buat oke!ta senonoh kott!=p

elmo blurb blurb said...

nape pink?? nape tak merah??

aku pun kencing gak dalam pool.
tapi masa aku belum baligh lagi.
hahahaha

elmo blurb blurb said...

comel tak pic profile aku ?? tiada merah atas meja lagi. hahahaha