Tuesday, October 19, 2010

glamer aku wei...

korang tautk ape bende yg wane itam yg bulat kt siling tuh?hah!!!salah,bkn ufo.tu CCTV.
aku tau korang mesti jrg jumpa.bkn sbb korang dok ats pokok.rasenyer dlm umah korang pun ade yg ade cctv ni.aku tau korang kaya.

tp yg ni spesel sket cz aku nmpak dlm tandas r&r dengkil hala ke klia.giler arhh....ngam2 time tu aku tgh buang yg kecik,bayangkn klu yg besaq.pastu masuk youtube lak!
glamer aku weii........

11 comments:

white rose said...

sape nak pun kalo dorang rakam aksi manje ko tuh...
hahahaha...

aku pun tak teringin weiii...




psstt...aku xnak jadi no.2/3/4...
aku nak no. 1 jugakk...MEM BESAR...
hahahaha...

Black_roses92 said...

haha..kantoi suda!!! meyh..laen kali chck dulu.. jgn maen terjah buang je.. hahahaa

Hunny said...

Haish!

Ngeri nak bayangkan!!!

Lady SharpShouter said...

err, kl ade die terakam ko pun, cepat2 di deletenya. tak kuasa org nk tgk. hahaha

elmo gemOk said...

kalo dah masuk utube, sila ngaku itu kau ok.

maCy said...

scary je.. huu

azza said...

kene lebih berhati2 ni...

ana said...

boleh dlm tandas ada CCTV...ni dh langgar hak asasi ni..

rATu kEBaYA said...

hahaha... pelik ar.. dlm tandas pun nak letak cctv.. bahaya tu..

Yasminhamid said...

tak kan atas bumbung jamban kot...

tukang karut said...

klu kt utube tu dpt view yg paling banyak,aku la tuh....hahaha.