Monday, October 11, 2010

dah aku agak

semalam 10.10.10 aku g open house umah member aku kt kl.giler khinzir tol la diaorg,tk agk2 raya.dh abes syawal dh wei...tp aku peduli ape,dr aku kne mkn megi smpe ckup bln,baik aku polow........


mmg puas ati la,wlpun aku mkn tk bape byk.cume 3x tambah jer.igt nk mintak tapau,segan la plak.hahaha...tp klu aku cite pasal kisah sedih nih,compom aku dpt nyer.so jgn jeles yek white rose...


mse kitaorg otw nk blk,member polow 1keta ni....aku cm knal je keta tuh.lame gk aku pikir,dah aku agak.....dlu aku penah pki keta ni.
.
.
.
.
.
pas jer aku ckp cmtu kt member aku,trus diaorg benti tepi jln,srh aku blk naik bas.apsl hah?aku aku buat salah ker?

10 comments:

ana said...

huh...iyo lah tuuuu.

Lady SharpShouter said...

err... tak salah. tp kalau aku, sebelum suruh ko turun tuh aku belasah dulu. hahaha

white rose said...

ape nama aku plak yg jadi mangsa entry ko???
aku makan2 lagi besh...

aku makan2 kat umah TPM lagi tu...
duk semeja dgn VVIP...

hahahaha...

aku pun ade kete mcm tu jugak...
aku baik hati, aku kasik bapak sedara aku terus...

aku xnak simpan kete besar2 ni...
teruk aku nak menjaganya...

Eyka said...

persn la kaw tukng karut~hehe..anyway thnx tw bg komen..cte kt ats n pon best! vote 4 tukng karut! yeah3!!hehe^^

tukang karut said...

ggrrr........aku tau,korang caya nyer....

Black_roses92 said...

haha..macam2. kan dah kena jalan kaki..

Nia said...

haa..ye la. mcm suami aku..nampak kereta best je, dia kata org tu pinjam kat dia..haha

rATu kEBaYA said...

aku percaya citer ko tuh... aku pun pernah gak pakai kete tu dulu.. dululah.. sekarang kete aku lagi hebat.. hahahahaha

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ai pun pernah pakai kete tu dulu....

ehhh..bukan ai ker dok sebelah yu time yu drive kete tu...??? hehehhe

elmo blurb said...

aku percaya je . nak cakap aku pernah pakai tak pulak . setakat kete tu , apedehal ? ecece ~